PROIECTE FINALIZATE

   Noi, promotorii acestui PROGRAM – PROIECT, punem la dispoziție cele mai importante informații care să vă ofere posibilitatea de a înțelege MISIUNEA și VIZIUNEA acestei Asociații, deoarece nu toți copiii

  În speranța că vom lărgi echipa de lucru pentru a spori șansele, spre EDUCAȚIE și pentru persoanelor vulnerabile, aflate în dificulate, vă invităm să parcurgeți

   Proiecte referitor la educaţia şi susţinerea copiilor provenind din familii defavorizate şi cu situaţii materiale precare care au nevoie de susţinere financiară pe tot parcursul studiilor până la vârsta maturităţii.Încercam să întindem o mână celor care au nevoie urgentă de susţinerea noastră, abandonul şcolar este în creştere tot mai mare deoarece copii şi tinerii de azi din mediile urbane cât şi cele rurale abandonează studiile şi nu de multe ori nici măcar clasele primare nu sunt finalizate.
De aceea ne-am gândit să încercăm să împiedicăm necontinuarea educaţiei, deoarece acest drum în viaţă este foarte important şi dezvoltarea profesională tine de viitorul fiecărei persoane în parte. De aceea noi trebuie să încercăm să estompăm acest aspect, prin proiectele noastre ….putem schimba ceva împreună.

CopiiI sunt viitorul nostru şi dacă ei aleg din diferite motive să renunţe la drumul lor în viaţă, atunci educaţia lor se limitează la muncile fizice, agricole şi nu numai.

Proiecte finalizate

Perioada

15.04.2019 - 28.04.2019

SUSȚINEȚI CAMPANIA:

DE PAȘTE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ NEVINOVATĂ

PERIOADA DE DESFĂȘURARE:

15.04.2019 – 28.04.2019

 

DONATIILE SE POT FACE ȘI ÎN CONTURILE ASOCIATIEI:

Nume: Asociatia The Pathway Home

 

IBAN: RO49BRDE410SV27341194100 –  EUR

B.R.D. Cod SWIFT: BRDEROBU

IBAN: RO58BRDE410SV27340044100 – RON

B.R.D. Cod SWIFT: BRDEROBU

Împreuna cu voluntarii noștri am donat primele pachete de alimente perisabile și nu numai, de care sa bucurat Doamna Petrescu Maria în vârsta de 88 ani o pensionara văduva cu venituri sub media normala dar care și-a păstrat zâmbetul și entuziasmul tinereții. Noi am adăugat un strop de bucurie în suflet ei cat și al nostru cu ocazia Sărbătorilor de Paste! Pe aceasta cale mulțumim tuturor celor care ați contribuit financiar și nu numai și va uram din suflet un Paste cat mai fericit și liniștit alături de cei dragi!

Data: 24.04.2019