Campanie Paste

Prima fapta buna !

Împreuna cu voluntarii noștri am dat primele pachete de alimente, de care s-a bucurat Doamna P. Maria în vârsta de 88 ani, o pensionara văduva cu venituri sub media normala, dar care și-a păstrat zâmbetul și entuziasmul tinereții.

Noi am adăugat un strop de bucurie în sufletul ei, cat și al nostru, cu ocazia Sărbătorilor de Paste!

Pe aceasta cale, mulțumim tuturor celor care ați contribuit financiar și nu numai, și va uram din suflet un Paste cat mai fericit și liniștit alături de cei dragi!

Data: 24.04.2019

O familie frumoasa formata din 6 frați care zilnic fac naveta la București din jud Teleorman sa vândă flori și diferite legume.
Noi am zis sa aducem un zâmbet cu ocazia campaniei :”DE PASTE SALVEAZĂ O VIATA NEVINOVATA!”
Inca o data pe aceasta cale mulțumim celor implicați financiar și nu numai , misiunea noastră fără frontiere continua și în perioada următoare!

Data: 25.04.2019

Am reușit sa mai dam niste pachete cu alimente , susțindul pe domnul P. Bădică din București în cadrul programului  nostru “DE PASTE SALVEAZĂ O VIATA NEVINOVATA!”

 

Pe aceasta cale va mulțumim încă o data pentru susținerea voastră și efortul deosebit al voluntarilor și tuturor celor implicați!

Data: 26.04.2019

   Noi, promotorii acestui PROIECT, punem la dispoziție cele mai importante informații care să vă ofere posibilitatea de a înțelege MISIUNEA și VIZIUNEA acestei Asociații.

  În speranța că vom lărgi echipa de lucru pentru a spori șansele, spre EDUCAȚIE ci și pentru persoanelor vulnerabile aflate în dificulate, vă invităm să va alaturati noua.

   Proiecte referitor la educaţia şi susţinerea copiilor provenind din familii defavorizate şi cu situaţii materiale precare care au nevoie de susţinere financiară pe tot parcursul studiilor până la vârsta maturităţii. Încercam să întindem o mână celor care au nevoie urgentă de susţinerea noastră, abandonul şcolar este în creştere tot mai mare deoarece copii şi tinerii de azi din mediile urbane cât şi cele rurale abandonează studiile şi nu de multe ori nici măcar clasele primare nu sunt finalizate.
De aceea ne-am gândit să încercăm să împiedicăm necontinuarea educaţiei, deoarece acest drum în viaţă este foarte important şi dezvoltarea profesională tine de viitorul fiecărei persoane în parte.Noi trebuie să încercăm să estompăm acest aspect, prin proiectele noastre ….putem schimba ceva împreună.

Copii sunt viitorul nostru şi dacă ei aleg din diferite motive să renunţe la drumul lor în viaţă, atunci educaţia lor se limitează la muncile fizice, agricole şi nu numai.

Leave a Reply